Rask levering 2-5 dager | Gratis frakt over 699,- | Norsk nettbutikk

Munnhygiene

7 grunner til å velge Waterpik

Ønsker du vite mer om fordelene ved å bruke munndusj? Her er 7 gode grunner til hvorfor Waterpik® Water Flosser er et av de beste produktene for din daglige munnhygiene.   

En god oppskrift på munnhygiene

Matrester som blir liggende mellom tennene er den vanligste årsaken til dyre tannlegeutgifter. Derfor er det viktig å velge produkter som passer for deg. 

Mye mer skånsomt og effektivt enn tanntråd

Eva Carina Grøtvedt Løken (20) bruker mye tid på å opprettholde et fint smil og en god tannhygiene. Derfor håper hun at flere får øynene opp for produktene fra Waterpik®.

Viktigheten av å opprettholde en god munnhygiene

Tannbehandling, tannregulering, visse medisinske tilstander og andre faktorer kan gjøre det å vanskelig å opprettholde en god og jevn rutine på tannpleie.

Waterpik for deg med dårlig ånde

Hvis du sliter med dårlig ånde eller om du merker en dårlig smak i munnen, sett opp en time med din tannlege. Han eller hun kan avgjøre om grunnen er dårlig munnhygiene.

Waterpik for deg som røyker

Røyking er en stor risikofaktor for å utvikle tannkjøttsykdommer. 

Tannregulering & Ortodontikk

Waterpik for tannregulering 

For mange med reguleringer kan det være veldig vanskelig å opprettholde god tannhelse. Det kan da være fare for at det kan oppstå problemer som tannkjøttbetennelse (gingivitt) og syreskader (hvite merker), som igjen kan føre til mer alvorlige problemer med tannhygienen.

"Must have" for alle oss med regulering

Chaima Béurot-Gran (34) har helt siden hun fikk regulering opplevd vanskeligheter med å fjerne matrester mellom tennene. Det var helt til hun kom over Waterpik® Water Flosser.  

Whitening

Ønsker du et sunt og skinnende smil?

Med et kompakt og lekkert design får du med denne munndusjen både et sunnere og renere tannkjøtt i tillegg til at den også holder tennene dine vakre og naturlig hvite.