Rask levering - Fri frakt fra 699kr - Norsk nettbutikk

7 grunner til at du bør velge Waterpik® Water Flosser

 

Ønsker du vite mer om fordelene ved å bruke munndusj? Her er 7 gode grunner til hvorfor Waterpik® Water Flosser er et av de beste produktene for din daglige munnhygiene.   

  1. Du vil foretrekke munndusj fremfor vanlig tanntråd  
  2. Rengjøring av implantater
  3. Rengjør enkelt regulering 
  4. Få et naturlig hvitere smil 
  5. Frisk pust
  6. Bedre kontroll  
  7. Sunnere tannkjøtt

Du vil foretrekke munndusj fremfor vanlig tanntråd 


Å bruke en Waterpik® Water Flosser er mye enklere og mer skånsomt enn vanlig tanntråd, og det er dermed sannsynlig at du vil foretrekke å bruke munndusj daglig. Du unngår at tanntråden graver seg inn i både fingre og tannkjøtt, i motsetning til pulserende vann som har en beroligende effekt.

Rengjøring med implantater 

Hvis du har kroner, broer, finér eller implantater, kan Waterpik® Water Flosser hjelpe deg med å rengjøre og komme til i vanskelige områder. 

Waterpik® Water Flosser er klinisk bevist å være dobbelt så effektivt til rengjøring av implantater enn vanlig tanntråd. Plaque Seeker Tip er designet for å gjøre rengjøring av tennene enklere. 

Å bruke en munndusj kan også forhindre dyre utgifter knyttet til tannhygiene.  

Rengjør regulering enkelt

Det kan ofte være vanskelig å komme til med vanlig tanntråd for de som har regulering. Waterpik® Water Flosser er den enkleste og mest effektive måten å rengjøre reguleringen på, og du unngår ubehag og utfordringer som kan oppstå med vanlig tanntråd.

Orthodontic Tip er spesielt utviklet for rengjøring med regulering. 

Få et naturlig hvitere smil

Å bruke en Waterpik® Water Flosser er en av de enkleste og naturligste måtene å holde tennene skinnende hvite! 

Waterpik® Water Flosser renser overflødig plakk som gjør tennene dine gule, uten å forårsake ubehag slik som blekebehandlinger noen ganger gjør. 

Frisk pust

Det er bare å erkjenne: ingen vil være den personen på kontoret med kronisk kaffeånde. Når du bruker en Waterpik® Water Flosser kan det bidra til å fjerne plakk og bakterier som lever under tannkjøttlinjen og forårsaker dårlig ånde. Det gir deg en forfriskende følelse i hverdagen.

Bedre kontroll 

De færreste av oss synes det er moro hos tannlegen, derfor bør du innføre en daglig rutine med din munndusj, slik at du ikke trenger å være så bekymret neste gang du skal til tannlegen. Da kan du være litt mer trygg, og føle på mindre ubehag ved neste tannlegekontroll. 

Sunnere tannkjøtt

Om du ikke anvender munndusj kan bakterier fra plakk bygge seg opp. Dette kan føre til betennelse og ubehag. Unngår du å fjerne plakk fra tennene kan dette føre til problemer med tannkjøttet. Waterpik® Water Flosser er klinisk bevist å redusere betennelse i tannkjøttet og forbedrer tannkjøtthelsen. Ved å rense mellom tennene og under tannkjøttlinjen blir du kvitt plakk som tradisjonell tanntråd etterlater. 

Nå som du vet hvorfor du bør bruke en Waterpik® Water Flosser, kan du ta en titt i vår nettbutikk og bli bedre kjent med våre forskjellige vannflossere som passer for deg!