Rask levering - Fri frakt fra 699kr - Norsk nettbutikk

«Must have» for alle oss med regulering

Chaima Béurot-Gran (34) har helt siden hun fikk regulering opplevd vanskeligheter med å fjerne matrester mellom tennene. Det var helt til hun kom over Waterpik® Water Flosser.  

– Før jeg fikk regulering kunne jeg fjerne matrester mellom tennene med tanntråd, men nå er jeg helt avhengig av Waterpik® Water Flosser. Det er nesten umulig å komme til mellom tennene når man har regulering, men den utfordringen har ikke jeg nå, sier Chaima. 

Helsemyndighetene anslår at mellom 30 til 50 prosent av barn og unge i Norge får regulering. I tillegg velger mange å sette inn regulering i voksen alder for å få rettere tenner og et penere smil. For Chaima var det en enkel avgjørelse, selv om hun innrømmer at det skal bli godt å bli kvitt reguleringen. 

Aldri hatt renere tenner 

– Et fint smil er noe av det første vi legger merke til hos andre, derfor tror jeg at mange også ønsker regulering i voksen alder. Før var det kanskje knyttet større negativitet til regulering, mens vi i dag ser på regulering som et skjønnhetstiltak.

– Jeg spurte tannlegen om hvordan jeg skal få rengjort tennene med regulering og ble anbefalt mindre børster som kommer til i vanskelige områder. Men jeg synes det er vanskelig å rengjøre bra med de små børstene, og det er ekstra vanskelig bak i munnen. Det var slik jeg fant frem til Waterpik® sine produkter, etter å ha lest erfaringer fra andre med samme utfordring, forklarer Chaima. 

Ikke bare sørger Waterpik® sine produkter for en skånsom rengjøring av tenner og tannkjøtt, men fjerner også opptil 99,9% av plakk. Spylefunksjonen renser dypt mellom tennene og kommer til i områder som er vanskelige å nå med vanlig tannbørste.

 

 

Tror flere vil gjøre som henne

Med så mange nordmenn som enten har regulering, eller har hatt, synes Chaima det er merkelig at ikke flere snakker om alternative løsninger for å få rengjort mellom tennene. Samtidig tror hun mye av forklaringen skyldes at det har kommet flere nye produkter på markedet de siste årene. 

– Jeg visste ikke om Waterpik® før jeg kom over produktene ved en tilfeldighet, men jeg tror mye av årsaken til det er at dette er nytt for mange. Jeg er overbevist om at mange, i likhet med meg, har de samme utfordringene knyttet til å rengjøre mellom og rundt tennene med regulering. Min anbefaling er at de tester ut Waterpik® sin vannflosser, det vil de ikke angre på, oppfordrer hun. 

Og med en så stor andel som har behov for regulering, tror hun det er et tidsspørsmål før flere gjør som henne:

– Jeg vet ikke noen annen løsning som rengjør bedre for oss som har regulering. Jeg er helt sikker på at dette er et «must have» for alle med regulering, avslutter 34-åringen.