Rask levering - Fri frakt fra 699kr - Norsk nettbutikk

Mye mer skånsomt og effektivt enn tanntråd

Eva Carina Grøtvedt Løken (20) bruker mye tid på å opprettholde et fint smil og en god tannhygiene. Derfor håper hun at flere får øynene opp for produktene fra Waterpik®.  

– Jeg tror de fleste som har en tannlegetime kjenner på en følelse av de burde ha gjort ditt og datt, og at det kanskje har blitt litt mye søtsaker og slurv med tennene siden sist tannlegebesøk. Jeg er nok ikke alene om det, ler Eva Carina Grøtvedt.

Bruk av tanntråd er viktig for å bevare en god tannhygiene, allikevel finnes det flere metoder som opprettholder god ånde, hvite tenner og et friskt pust i hverdagen. Eva innrømmer imidlertid at hun kunne vært bedre til å bruke tanntråd og at hun ofte har hatt dårlig samvittighet for at hun ikke har vært en flittig bruker. 

– Jeg tror mange føler som meg, vi er nok mange som ikke bruker tanntråd hver dag. Derfor er det jo ekstra digg med Waterpik® Water Flosser som er en mer behagelig og effektiv måte å rense tennene på, sier hun. 

Matrester blir liggende i ukesvis 

Det er nemlig ikke slik at alle matrester forsvinner med kun tannpuss, ofte blir matrestene i vanskelige områder liggende lenge. Og dersom man ikke får bort matrestene, vil dette kunne bidra til misfarging og plakkdannelse på tennene. 

Waterpik® Water Flosser gir en unik kombinasjon av vanntrykk og pulsasjoner som renser dypt mellom tennene og under tannkjøttet, og fjerner skadelig bakterier og rusk som tradisjonell børsting og tanntråd ikke kan nå. 

– Jeg bruker Waterpik® Water Flosser hver dag. Da trenger jeg ikke være bekymret for gradvis misfarging, og den er mye mer effektiv og behagelig enn vanlig tanntråd. 

– Etter å ha brukt Water Flosser er jeg blitt avhengig av å rense tennene hver morgen og kveld, i starten var det litt rart, men nå er det en naturlig del av hverdagen. Og nå opplever jeg at munnhygienen min er blitt mye bedre, forteller hun. 

 

Fantastiske tilbakemeldinger 

Helt siden Waterpik® lanserte sine Water Flosser produkter, har tilbakemeldingene fra brukere og eksperter på munnhygiene vært positive. Blant annet er Waterpik® den mest anbefalte water-flosseren på markedet, ifølge American Dental Association (ADA). Waterpik® sine produkter gir en skånsom rengjøring av tenner og tannkjøtt og fjerner opptil 99,9% av plakk. Spylefunksjonen renser dypt mellom tennene og kommer til i områder som er vanskelige å nå. Det er en av flere grunner til at tannleger anbefaler produktene og at stadig flere har fått øynene opp for Waterpik®.  

– Det var egentlig ved en tilfeldighet at jeg kom over dette produktet, men etter å ha lest brukeropplevelser og hvilken faktisk effekt produktet har, ble jeg overbevist. Nå som jeg har testet det over tid er jeg ikke i tvil om at dette er et produkt som virkelig bidrar til en friskere munnhygiene og renere tenner. 

– Jeg har anbefalt venner og familie om å kjøpe Waterpik®, og jeg er helt sikker på at de vil bli like positivt overrasket som det jeg ble. Uten å røpe for mye, så er det ikke helt utenkelig at noen av mine nærmeste kan se frem til en forfriskende julegave, avslutter 20-åringen.